Houtbouwpartners gezocht

Als bouwbedrijf starten met houtmassiefbouw?

Naast onze eigen projecten als premium bouwbedrijf met houtmassiefbouw van het Duitse Magnumboard™ verdelen we dit gepatenteerde houtbouwsysteem ook exclusief binnen de Benelux. Andere aannemers – ervaren of startups – die hiermee aan de slag willen, mogen rekenen op onze expertise en ondersteuning. We leveren niet alleen tijdig de houten draagstructuur op de werf, we zorgen – wanneer gewenst - ook voor de uitvoeringstekeningen, opleiding, ondersteuning, werfcontroles,…. Op alle fronten mag je rekenen op maatwerk. Interesse in deze innovatieve bouwmethode met een gegarandeerd succesvolle toekomst?

Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maak kennis met Magnumboard™

Ook zelf stonden we bij aanvang kritisch tegenover alternatieve bouwmethodes. Lange tijd zweerden we als bouwbedrijf exclusief bij traditioneel bouwen met steen. Na lang zoeken naar mogelijke alternatieven kwamen we in Duitsland uit bij Magnumboard™.

Volledig volgens de door ons aangeleverde technische uitvoeringsplannen produceert en verlijmt Magnumboard™ de houten wanden, plafonds en verschillende structuurelementen in de vereiste diktes.

Magnumboard™ produceert dit gepatenteerd systeem onder licentie van de gereputeerde groep SWISS KRONO. Zij ontwikkelden de bouwmethode en zijn actief in verschillende facetten van houtproductie en -verwerking.

Waarom als bouwbedrijf starten met houtmassiefbouw

Als bouwbedrijf profiteer je mee van de vele voordelen van houtmassiefbouw. Sommige bouwbedrijven waarmee wij samenwerken, kiezen exclusief voor houtmassiefbouw, andere aannemers – zoals wij – combineren het met traditioneel bouwen.

Korte bouwtijd

In elk geval vermenigvuldigt de zeer korte bouwtijd van 4 maanden je jaarlijkse bouwvolume – en dus ook je potentiële omzet – met een factor 3. De korte bouwtijd geeft bovendien een enorme boost aan je klantentevredenheid. 

Efficiënt werken

In enkele dagen is de houten draagstructuur van de volledige woning gemonteerd, waardoor je veel minder last hebt van weer en wind. Nadien start meteen de gevel- en dakafwerking alsook de installatie van technieken.

Constante kwaliteit

Je levert een constante kwaliteit dankzij de gegarandeerde leveringen van het Duitse Magnumboard™. Voor de montage op de werf is de waaier een mogelijke arbeidskrachten veel groter dan uitsluitend voor metselwerk. Hierdoor vergroot je jouw arbeidspotentieel, momenteel hét knelpunt voor vele aannemers.

aanpak van Struyf Building