Over ons

Bijna 100 jaar
bouwervaring

Bouwbedrijf Struyf Building verzoent het traditionele vakmanschap met innovatieve bouwmethodes. Wij bouwen huizen met vakgevoel, de combinatie van vakmanschap met liefde voor het ambacht. Binnen één aannemersbedrijf vind je het beste van twee werelden: bouwen in steen en houtmassiefbouw. Wim, Maddy en Ruben vormen samen de kern van een hecht familiebedrijf van de 4de generatie. Je mag rekenen op een premium service. Zo beschikken we over een eigen metsers- en montageteam én werken we samen met vaste, streng geselecteerde bouwpartners.

struyf building team

Van generatie op generatie

Al bijna 100 jaar bouwen en renoveren we woningen met een scherp oog voor precisie en een onmetelijke liefde voor het vak.

Deze passie voor bouwen geven we binnen ons familiebedrijf generatie op generatie door. Jou laten thuis voelen in je nieuwe droomwoning, dat is telkens opnieuw onze ambitie.

Premium huizenbouwer

Premium omvat veel meer dan een materiaalkeuze. Deze mind-set zit vervat in alles wat we doen. Zo luisteren we nauwgezet naar jouw verhaal en vertalen we dit laagje per laagje naar jouw nieuwe thuis. Geen enkel detail ontsnapt aan onze aandacht.

Ook bij het samenbrengen van de verschillende bouwambachten kiezen we resoluut voor premium. We bundelen al deze krachten om jouw ideale woon- en leefplek te realiseren. Terwijl wij jouw droombeeld realiseren, moet bouwen voor jou een plezier zijn.

Houtmassiefbouw met Magnumboard™

Na inwerking van de vierde generatie waren we in 2023 klaar voor een volgende stap. Algemene ondernemingen Leo Struyf & Co bv werd omgevormd naar Struyf Building. Met het grootste respect voor het verleden gaven we hiermee een duidelijk signaal voor de toekomst.

Dochterbedrijf Solidwood – gespecialiseerd in de exclusieve verdeling van Magnumboard in de Benelux - werd geïntegreerd in Struyf Building. Sindsdien vertellen we één helder verhaal aan onze klanten.

Bij Struyf Building ben je zowel welkom voor traditioneel bouwen in steen als voor houtmassiefbouw. Als exclusieve verdeler voor Magnumboard™ ondersteunen we ook andere bouwbedrijven die met kwalitatieve houtmassiefbouw aan de slag willen.
Lees er hier meer over

Maak kennis met je bouwteam

Bouwen, da’s iets persoonlijks. Zo vinden wij althans. Wij weten altijd graag met wie we samenwerken. En vermoedelijk is dat volledig wederzijds, zeker voor zoiets belangrijk als het realiseren van je droomwoning. Maak daarom persoonlijk kennis met je bouwteam.