Totaalrenovaties

Een premium aanpak voor totaalrenovaties

Bezit je een oude woning en sta je voor de uitdaging van een totaalrenovatie? Maak het jezelf gemakkelijk en vertrouw op een bouwbedrijf dat alles voor je regelt. Zo ben je verzekerd van een zorgeloos verbouwingsparcours, blijf je binnen het voorziene verbouwingsbudget én win je massa’s tijd. Ook voor totaalrenovaties streeft Struyf Building naar een premium aanpak, waarbij we je persoonlijk begeleiden van de eerste tot de laatste minuut. 

renovatie hout bouwel
verbouwen

Strippen en volledig herbouwen

Onze focus ligt op totaalrenovaties waarbij we de kwaliteit van je volledige woning in één beweging optillen naar de meest recente woonnormen. Na een correct uitgevoerde totaalrenovatie eindig je met dezelfde kwaliteiten als een nieuwbouw, zowel energetisch als op vlak van woongenot.

Authenticiteit en karakter bewaren

Bij een totaalrenovatie schuilt de uitdaging vaak in het bewaren van de authenticiteit en het karakter van het oude pand. De combinatie van modern en authentiek fascineert ons enorm én maakt totaalrenovaties juist zo boeiend. Wat behouden we van vroeger én wat brengen we in de plaats?

Meedenken vanaf de eerste minuut

Als betrokken aannemer denken we het liefst vanaf de eerste minuut met je mee, ook al heb je nog geen architect ingeschakeld. Maak je afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Wat omvat voor ons een premium totaalrenovatie?

Strippen van je woning

Een totaalrenovatie door ons omvat het volledige strippen van je woning, waarbij alle bestaande technieken worden verwijderd. Uiteraard behouden we zorgvuldig alle bouwkundige elementen die volgens het ontwerp moeten bewaard blijven.

Ruwbouw aanpassen

Vervolgens passen we de ruwbouwstructuur aan volgens het architecturale ontwerp. Dit omvat mogelijk een uitbreiding of zelfs een extra verdieping.

Technieken en binnenafwerking

Wanneer de ruwbouwwerken achter de rug zijn, gaan we aan de slag voor de installatie van alle nieuwe technieken en de verdere binnenafwerking.

Behalve het vertrekpunt verschilt onze aanpak voor een totaalrenovatie in niets van onze werkwijze voor een nieuwbouwwoning. Je mag rekenen op dezelfde premium begeleiding, betrokkenheid en bezieling.

renovate
Zorgeloos van idee naar thuishaven
energetisch wonen

Energetisch verbouwen primeert

Naast het beoogde wooncomfort en architecturale aanpassingen primeert energiezuinigheid bij een totaalrenovatie.

Met de juiste verwarmings- en verluchtingstechnieken én extra isolatie bereiken we doelgericht de beoogde doelstellingen op vlak van energiezuinigheid. 

Streef je naar een BEN-woning of zelfs passiefhuis? Wij denken graag met je mee en analyseren van elke mogelijkheid de technische haalbaarheid.

Ook houtmassiefbouw in the picture

Ook voor totaalrenovaties biedt houtmassiefbouw heel wat mogelijkheden, al dan niet in combinatie met traditioneel bouwen in steen. Voor elk renovatieproject kijken we met open vizier naar de voordelen en mogelijkheden van elke bouwmethode.

houtmassiefbouw
Renovatie | Hout | Klassiek | Bouwel
Verbouwing | Steen | Modern | Oelegem
Verbouwing | Hout | Modern | St. Antonius
Renovatie | Steen | Klassiek | Malle
Laat je inspireren